Massageordning-firmamassage-big

Hvorfor vælge CityFys’ massageordning

  • Landsdækkende online bookingsystem eller telefonbestilling
  • Minimum 30 min. pr. behandling
  • Fysioterapeutisk hotline
  • Øget trivsel og høj medarbejdertilfredshed
  • Landets bedste massører
  • Fleksible og skræddersyede løsninger – kombinér behandlingstyper
  • Altid konkurrencedygtige priser

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Firmamassage øger produktiviteten – massageordning på arbejdspladsen

Når ressourcerne er knappe, er forebyggelse som regel ikke noget, man fokuserer på. Men det er ikke en særlig klog strategi. For talrige undersøgelse viser at én krone givet ud til at styrke arbejdsmiljøet, kommer dobbelt hjem igen. Sundhed og sikkerhed er ikke bare en investering i den sociale dimension, men også en investering i produktivitet.

Massageordning på arbejdspladsen er en af CityFys’ kerneydelser og et af vores mest populære tilbud. Medarbejdere, der tilbydes firmamassage, føler sig set og taget alvorligt. For ikke alene kan massage forebygge og behandle en række arbejdsrelaterede belastninger, massage giver også dine medarbejdere en genvej til mental og fysisk dyb afspænding.

Alle vores massører superviseres og efteruddannes af fysioterapeuter. Derfor møder du også nogle af landets dygtigste massører i en virksomhedsaftale med CityFys. Du behøver ikke være i tvivl om effekten af vores behandlinger. Du vil høre om den, straks CityFys går i gang med at behandle dine medarbejdere.

Vores massører arbejder med fysiurgisk massage. Dvs. massage der kan mærkes – der bliver taget godt fat og arbejdet dybt i musklerne, så dine medarbejdere vil opleve, at den spændte og belastede muskulatur løsnes og afspændes. Behandlingerne foregår på virksomheden.

Tilbuddet kan suppleres med CityFys Landsdækkende Kliniknetværk for at opnå endnu større fleksibilitet og tilgængelighed for medarbejderne. CityFys leverer al udstyr til behandlingsordningen.

Mød CityFys