Sundhedsdage-events-stressforebyggelse-big

Med CityFys er du garanteret

  • Landsdækkende service
  • Dybdegående forståelse for dine ønsker og behov
  • Budskaber leveret på en sjov, udfordrende og meningsgivende måde
  • Fleksible og skræddersyede løsninger

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Sundhedsdag med vægt på meditation og overskud

Sæt et af tidens vigtigste emner på dine medarbejderes agenda med CityFys’ stressforebyggende event, hvor vi introducerer motion og meditation som konkrete stressreducerende værktøjer.

Motion har den positive sidegevinst, at den enkelte opnår en momentan reduktion af stresshormoner i blodet. Motionen fremmer desuden en lang række af kroppens naturlige ’tilfredshedsstoffer’, herunder serotonin og dopamin. Kombineres motion og meditation sætter du gang i en stressforebyggende indsats. Meditation er nemlig en mental teknik, som hjælper udøverne med at holde fokus og være tilstede i nu’et.

Jævnlig meditation styrker evnen til at forstå tanke- og reaktionsmønstre over for blandt andet stress og travlhed. På eventen får medarbejderne lejlighed til at afprøve forskellige stressreducerende og forebyggende teknikker, som er udviklet til at integreres i det almindelige arbejds- og hverdagsliv.

Vi planlægger og organiserer eventen i samarbejde med dig, så vi opnår et præcist match i forhold til jeres ønsker og behov.
Du kan vælge at samarbejde med CityFys som arkitekten for hel sundhedsdag, eller du kan trække os ind som led i et andet relevant arrangement. Varighed: 2-5 timer.

Mød CityFys