Online-bookingsystem-big

Online booking gør det nemt at være sund

  • Online bookingsystem, der frit kan kombineres
    med telefonisk bestilling alle hverdage kl. 9-17
  • Platform med al information, download af øvelser, brochurer mv.
  • Et af landets bedste løsningsmodeller for tidsbestilling
  • Du sparer betydelige omkostninger, da vi påtager os administration

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Få det fulde overblik med online booking

CityFys har gennem en årrække udviklet et online bookingsystem, som vi er ret stolte af. Vores digitale system gør det nemt for dig at være kunde hos CityFys. Dine medarbejdere kan med få klik bestille tid til behandlinger og holdtræning, og som lokal kontaktperson i aftalen får du administrator-login og adgang til statistikmodul, belægningsgrad, dataudtræk til lønafdeling mv.

Når vi fortæller vores kunder, at vi tager os af alt det praktiske i aftalen, så er det fordi, at vores bookingsystem er designet til at varetage og afhjælpe administrationen. I bookingsystemet kan vi opstille en række forskellige tekniske præmisser for tidsbestillingen. På den måde fordeles udbudte tider fair og ligeligt mellem dine medarbejdere. Afbestillingskriterier kan integreres i nøjagtig overensstemmelser med jeres ønsker. Bookingsystemet håndterer behandlingsordning, holdtræning, personlig træning mv.

Systemet er intet mindre end ideelt til landsdækkende ordninger. Medarbejderne kan benytte behandlings- og træningstilbuddene på tværs af afdelinger: ét log-in giver adgang til hele systemet.
Alle tidsbestillinger kan integreres med medarbejdernes kalendere, og efter behov fører vores behandlere og instruktører journal direkte i systemet. Din virksomhed får jeres eget unikke link, ligesom interface layoutes med jeres logo mv. Alt i alt er CityFys’ online bookingsystem ideelt for alle parter.

Mød CityFys