Funktionel-traening-big

Fordelene for dig ved at vælge CityFys

  • Nem online holdtilmelding
  • Højeste øvelseskvalitet – fysioterapeuter målretter og udvikler træningen
  • Ideel træningsmetode til udsatte medarbejdere og særligt belastende arbejdssituationer
  • Fleksible og skræddersyede løsninger

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Funktionel Træning styrker dine medarbejdere

Folk med hårdt fysisk arbejde dør tidligere af hjertekarsygdomme end folk med stillesiddende kontorjobs. Sådan lyder en overraskende konklusion fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, der har undersøgt sammenhængen mellem danskeres arbejdsforhold og sundhed. Mange tror, at hårdt fysisk arbejde netop kan udgøre den daglige motion, men forskningen slår altså fast, at det forholder sig omvendt. Har du mange tunge løft og bevægelser på jobbet, så anbefales det, at du også dyrker idræt, fordi det får risikoen for død til at falde markant.

Udover motion er det også muligt at arbejde mere fysisk hensigtsmæssigt. CityFys har udviklet et særligt koncept, som vi kalder: Funktionel Træning. Funktionel Træning har sine rødder i fysioterapi, som netop har til formål at styrke medarbejdernes fysisk i forhold til deres specifikke arbejdsopgaver.

Som eksempel udarbejder vores fysioterapeuter skræddersyede øvelser og teknikker til medarbejderen, der håndterer daglige, belastende løft. Ligesom vi i et arbejde med meget mus- og tastearbejde vil styrke medarbejderens toleranceevne i arme, nakke, skuldre og øvre ryg gennem målrettede, specifikke øvelser. Desuden får medarbejderne redskaber til at variere deres arbejdssituation og indrette sig med de rette arbejdsstillinger. CityFys anbefaler Funktionel Træning til udsatte medarbejdere og medarbejdere i særligt belastende arbejdssituationer.

Mød CityFys