Foredrag-motivation-livsstil-big

Værdien for dig og dine medarbejdere

  • Gennemfører foredrag i hele Danmark
  • Foredragene tilrettelægges ud fra jeres specifikke ønsker, behov og udfordringer
  • Få budskabet ud med pondus og styrke
  • Skab motivation, bevægelse og inspiration

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Foredrag om Motivation & Livsstil

Sæt ’Motivation & Livsstil’ på dagsordenen med et foredrag af CityFys. Med motivationen som drivkraft for vores handlinger sætter vi fokus på nødvendigheden af at arbejde med motivation som afgørende faktor for at nå sine mål. Uden motivation er det ikke muligt at opnå en livsstilsændring.

Men hvad er egentlig motivation? Er det noget, man har eller ikke har? Eller er det snarere noget, man finder, og i så fald hvordan? Motivation er ikke kun noget, vi finder i os selv, men en tilstand af parathed eller et ønske om forandring, der ændrer sig over tid og efter situationer og stemninger.

I dette foredrag fokuserer vi på motivation over for livsstilsændringer som den fundamentale byggesten, der skal sikrer, at vi kommer fra A-B. Foredraget afmystificerer de psykologiske mekanismer, der er forbundet med motivation og det modsatte. Vi sikrer en høj grad af involvering blandt deltagerne, og hvert foredrag tilrettelægges målgruppespecifikt.

Vi udvælger foredragsholderen ud fra jeres helt specifikke ønsker og behov og sikrer et godt match over for jeres medarbejdere.
Varighed: 1-4 timer.

Mød CityFys