Intelligent-traening-big

Fordelene for dig og din virksomhed

  • Nem online holdtilmelding
  • Endomondo og CityFys holder styr på motionen
  • Levering af fuld ’Kick Off-pakke’
  • Få fast sportsmassage, fysioterapi eller kostvejledning med i aftalen
  • Fleksible og skræddersyede løsninger

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Styrk medarbejderne med Intelligent Træning

Det handler om at være i form til sit arbejde. Al relevant forskning understøtter dette synspunkt og punkterer myten om, at du ikke skal træne, hvis dit arbejde er fysisk hårdt. Det er CityFys’ mission at få medarbejdere og ledelse til at forstå, at tid og penge givet ud på sundhedsfremmende initiativer på arbejdspladsen, betaler sig på alle områder; øget sundhed og velvære, større trivsel og medarbejdertilfredshed, højere produktivitet og kreativitet.

CityFys har udviklet det, vi kalder Intelligent Træning. Når træning er ’intelligent’, så er øvelserne målrettet de muskelgrupper, bevægemønstre og funktioner i kroppen, som præcis knytter sig til dine fysiske arbejdsfunktioner som skraldemand, sygeplejerske, slagterimedarbejder, kameramand, kontorassistent, lagermedarbejder, buschauffør etc.
Når træningen er ’intelligent’, kigger vi også indgående på motivationen, kulturen og tonen i din virksomhed. Skal vi danse zumba, vals eller dyrke crossfit?

Intelligent Træning er til alle målgrupper og rammer kroppen lige dér, hvor behovet er størst. Hvad enten arbejdet er præget af træk og vrid, tunge løft eller løft over skulderhøjde, stillesiddende på stol eller personforflytninger, så oplever vores kunder at få et unikt produkt, som ruster alle medarbejderne til deres specifikke opgaver. På den måde minimeres antallet af overbelastningstilfælde, fysiske løfteskader, sygedage, tidlig nedslidning mv.

Mød CityFys