Sundhedstjek-big

Et sundhedstjek giver dig og dine medarbejdere:

  • En hotline til spørgsmål og svar, der melder sig undervejs og efterfølgende
  • Samtaler og rådgivning, der motiverer til at forbedre sundhed og livsstil
  • Målinger på virksomheds- og individ-niveau
  • Positiv ‘return on investment’ ved reduceret sygefravær
  • Inspiration til yderligere træning, kostvejledning og motionscoaching

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Et sundhedstjek er en langsigtet investering

Alle arbejdspladser higer efter de mest produktive og kvalificerede medarbejdere. Men omvendt er de bedste kandidater også selektive. Ud over lønnen, der aldrig kan blive høj nok, så er virksomhedskulturen og måden, du behandler dine medarbejdere på, meget afgørende parametre for at fastholde og tiltrække de bedste medarbejdere.

CityFys har udviklet et såkaldt sundhedstjek, som er en måde, hvorpå du kan vise dine medarbejdere, at du tager dem alvorligt og er opmærksom på, at de er hele mennesker, der foruden et hoved, også har en krop og en sjæl, der skal være i harmoni.

Et sundhedstjek gør det muligt at få et faktuelt indblik i virksomhedens og medarbejdernes sundhedsniveau. Som led i et sundhedstjek måles den enkelte medarbejder på en række forskellige, anerkendte parametre. Ud fra målinger af blodtryk, fedtindhold i blodet, kondital, vægt, sundhedsalder mm. kan vores sundhedskonsulenter ikke alene give den enkelte medarbejder et billede af dennes helbredstilstand, men vi kan også fortælle dem, hvad de skal gøre for at forbedre deres sundhedsniveau.

Hver medarbejder får udleveret en personlig ’tilstandsrapport’, hvor et detaljeret billede af sundhedsniveauet og anbefalede handlingsinitiativer formidles og illustreres. På virksomhedsniveau leveres en anonymiseret rapport, baseret på virksomhedens totalsundhed.

Mød CityFys