Elastik-traening-big

Hvad kan CityFys tilbyde

  • Effektmåling før og efter elastik træningsprogrammet sættes i gang
  • Garanti for reducerede smerter og gener i nakke- og skuldre
  • Kapacitet: 100 medarbejdere på tre timer
  • Mulighed for opfølgningsseancer og øvelsesinspiration
  • Mulighed for supplerende fysioterapibehandling

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Stort udbytte med få minutters elastik træning

2 minutters elastik træning om dagen. Det er alt, hvad der skal til for at forebygge og fjerne gener og smerter i nakke og skuldre. Set i lyset af hvor mange medarbejdere, der grundet deres stillesiddende arbejde foran skærmen døjer med skuldre- og nakkeproblemer, så må elastiktræning betragtes som lidt af en mirakelkur med en minimal tids- og økonomisk indsats.

Elastik træningens effekt er klinisk dokumenteret af Nationalt Forskningscenter for Arbejdsmiljø. Imidlertid er det vores erfaring, at hvis elastik træningen skal gøres levedygtig blandt medarbejderne, så kræver det mere end en kasse nyindkøbte elastikker. Derfor har CityFys skabt et særligt koncept, hvor vi indledningsvist afholder en motiverende kick-off dag, organiserer hold, tovholdere og træningsplaner, effektmålinger mv.

Forløbet kører i otte uger med ugentlig support af vores fysioterapeuter, mens medarbejderne træner på egen hånd to yderligere gange om ugen. Efter godt to måneder er elastik træningen implementeret som en daglig, forebyggende rutine på din arbejdsplads. Vi har gjort det igen og igen med stor succes – og vi kan også gøre det på din arbejdsplads.

Mød CityFys