Bruttoloen-massage-fysioterapi-big

Gevinsten for din virksomhed

  • Elektronisk klippekort
  • Minimum 30 min. pr. behandling
  • Øget trivsel og høj medarbejdertilfredshed
  • Fleksible løsninger – kombinér behandlingstyperne
  • Spar 35-42 procent pr. behandling

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Bruttolønsordning med mange fordele

Mange virksomheder vælger at etablere sig med en behandlingsordning som led i deres bruttolønsordning. Helt på linje med en lang række andre personalegoder. Det vil sige, at medarbejderne en gang årligt tilkøber et givent antal behandlinger på et klippekort. Klippekortet kan inden for det følgende år effektueres i CityFys’ kliniknetværk samt i de klinikfaciliteter, der etableres på virksomhedens adresse.

Den åbenlyse fordel for dine medarbejdere er, at de kort fortalt sparer skatten. Behandlingsordninger er ydermere skattefrie for medarbejderne, hvorfor den faktiske besparelse er ca. 35-42 procent afhængigt af den enkeltes indtægts- og skatteniveau.

CityFys har stor erfaring med denne specifikke leverance og har været hovedleverandør som landets største udbyder af bruttolønsordninger siden 2007. Derfor vil dine medarbejdere møde et veludviklet set up med velfungerende teknologi og et gennemført produktsortiment, hvor et klippekort giver adgang til massage, kiropraktik, zoneterapi, akupunktur og fodpleje.

CityFys opsætter ikke selve bruttoløns set uppet. Vi gør det, som vi er bedst til – nemlig organisering, styring og udførelse af behandlingerne. For etablering af bruttoløns set uppet, henviser vi venligst til vores dygtige samarbejdspartnere.

Mød CityFys