En sundhedsordning gør det nemt at være sund

CityFys er en af landets største og mest erfarne leverandører af sundhedsordninger til danske virksomheder. Vi ved og har videnskabelige fakta bag vores ord, at sundhedsfremmende tilbud på arbejdspladserne er godt givet ud. Glade og veltilpasse medarbejdere øger produktiviteten og kreativiteten, det styrker jeres tiltrækningskraft af kvalificerede, nye medarbejdere. I sidste ende kan resultaterne af den positive spiral aflæses på bundlinjen. Undersøgelser viser, at én krone givet ud til sunde tiltag på arbejdspladsen, kommer to en halv gange tilbage. Med andre ord er ’return of investment’ høj.

Fra vores afdelingskontorer i DGI-byen København og DGI Huset Herning har vi i mere end 15 år dækket hele Danmark med vores sundhedsordninger. Vores erfaringer gør, at vi kan skræddersy den optimale løsning for dig og dine medarbejdere alt efter jeres behov og ønsker, som vi kortlægger i tæt samarbejde.

CityFys leverer ikke én – men mange forskellige sundhedsordninger, altid med øje for maksimal fleksibilitet og kvalitet. Din virksomhed får adgang til en bred platform af forebyggende og sunde tilbud, som vi organiserer lokalt på din virksomhed eller i kombination med vores klinknetværk. På den måde sikres du en nem vej til et godt helbred for dine medarbejdere.

CityFys Film

I samarbejde med CityFys får du

  • Et let betjeneligt online bookingsystem og telefonbestilling
  • Minimum 30 min. pr. behandling
  • Professionelle behandlere og trænere
  • Forøget trivsel og meget høj medarbejdertilfredshed
  • Mulighed for at kombinere alle behandlingstyper

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Tvaerfaglig-behandlingsordning-small

Tværfaglig behandling

Sundhedsprojekt

Massageordning

Bruttolønsordning

Motion og Holdtræning

Online Bookingsystem