Sundhedsfremmende initiativer er godt givet ud

Sundhed er i vores moderne samfund ikke kun et privat foretagende. I dag forventes det af en moderne arbejdsplads, at sundhed er en del af omsorgen og plejen af medarbejderstaben. Hvor meget eller hvor lidt, der skal til, afhænger af arbejdskulturen og den enkelte virksomheds vaner og historie. CityFys rådgiver gerne, så du træffer de rette valg, hvor der både er taget højde for effekten af initiativerne, men også de skattemæssige fordele.

Det siger sig næsten sig selv, at sunde medarbejdere, der trives på deres arbejde, samarbejder bedre, producerer mere og udviser et stort engagement. Undersøgelser viser også, at sunde ansatte, der trives, ofte har lavere sygefravær og mindre tendens til at skifte job. For den enkelte medarbejder betyder et godt helbred og trivsel på arbejdet også, at der er mere overskud til privatlivets glæder og udfordringer.

Hvordan kommer du i gang? Du kan sørge for, at dine medarbejdere får tid til at koble af fra arbejdet et øjeblik eller indrette arbejdspladsen, så der er plads og tid til bevægelse i løbet af dagen i forbindelse med arbejdet. Det er CityFys’ erfaring, at sundhedsfremmende aktiviteter er mest effektive, når de indgår i virksomhedens eksisterende arbejdsmiljøindsats. Desuden er det vigtigt, at ledelsen tager ansvar og sørger for at motivere og inddrage de ansatte i aktiviteterne.

CityFys kan hjælpe dig og dine medarbejdere med at rådgive om de rigtige prioriteringer af virksomhedens sundhed samt at sætte fokus på den forebyggende og sundhedsfremmende indsats, som passer til jeres kultur, ønsker og budget.

CityFys Film

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Foredrag-sundhed-trivsel-small

Foredrag

Sundhedsdage-events-sundhed-small

Sundhedsdage/events

Sundhedstjek-small

Sundhedstjek

Sundhedsprojekt

Motion og Holdtræning

Sundhedsstrategi

Sundhedsledelse

Sundhedsambassadører