Vores sundhedsoplæg bliver digital

Vi har sat strøm til vores sundhedsboost, herunder vores sundhedsoplæg i træning, ergonomi og rådgivning. På den måde kommer vi ud til jer, hvor end I befinder jer: om det er på kontoret, hjemmearbejdspladsen eller et helt tredje sted – så streamer vi ud til jer.

En digital sundhedsløsning der når helt ud til medarbejderen

Lad os sammen bruge tidens moderne streaming teknologier, til at få de sunde budskaber helt ud til jeres medarbejdere. Corona nedlukningen har kastet nyt lys over effektiviteten og mulighederne ved vores digitale medier – og det har ikke været nogen undtagelse hos CityFys.

Fra vores hovedkontor i DGI Byen København, streamer vores fysioterapeuter, sundhedseksperter, træningsinstruktører, ergonomikonsulenter en lang række sunde budskaber ud til Danmarks arbejdsstyrke. Så længe jeres medarbejdere er forsynet med en PC eller Smartphone, så skal vi nok ”nå ud til dem”.

De tekniske muligheder er umiddelbart ubegrænsede og sundhedspaletten er som I kender den hos CityFys – stærk sundhedsfaglighed, høj kvalitet og en dybdegående forståelse for dine behov som kunde.

digital sundhedsboost

Hjemmearbejde udfordrer kroppen

Hjemmearbejde udfordrer kroppen

Der er ikke noget nyt i, at sunde medarbejdere er mere modstandsdygtige over for stress og pres og bedre til at holde fokus og koncentrere sig. Men i en tid, hvor Coronakrisen har vendt op og ned på ALT, så konstaterer vi, at langt de fleste mennesker er udfordret på at få tilstrækkelig bevægelse og aktivitet ind i dagligdagen.

Inaktivitet er en betydelig risiko for vores sundhed. Og for mange, bliver dette hellere ikke nemmere at, at arbejdet forløber fra hjemmekontoret, hvor ikke mindst ergonomien omkring arbejdsstationen i mange tilfælde er uhensigtsmæssig.

Derfor er vores Digitale Sundhedsboosts netop tilrettelagt for at hjælpe medarbejderne med at foretage de nødvendige fysiske modtræk, for at opnå en sund fysisk trivsel i arbejdslivet.

Vi tilbyder et meget bredt udvalg indenfor Digitale Sundhedsboosts, som afspejler vores mere end 20 års erfaring på sundhedsområdet.

Skab en sundere arbejdsplads
med virtuel træning og oplæg

Vores brede udvalg af sundhedsfaglige oplæg sætter fokus på øget aktivitet, trivsel og ergonomi. Vi tilpasser oplæggene til netop jeres behov, og skræddersyer også gerne større sundhedsprojekter til organisationer med mangeartede arbejdsområder.

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om vores digitale og virtuelle sundhedsoplæg, da tøv ikke med at kontakte os via nedenstående formular. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål, hjælpe dig godt på vej til en sundere organisation, råd og vejledning, samt give jer et uforpligtende tilbud på vores sundhedsoplæg.

  Kontakt CityFys nu

  for uforpligtende rådgivning og tilbud

  Dit navn (skal udfyldes)


  Virksomhedens navn (skal udfyldes)


  Dit telefonnummer (skal udfyldes)


  Din e-mail (skal udfyldes)


  Din besked