Økonomisk attraktivt personalegode

En behandlingsordning er et økonomisk attraktivt personalegode, både da ordningerne kan etableres på en måde hvor medarbejderne helt eller delvist selv finansierer ordningen, men også da de omkostninger virksomheden måtte have er fuldt ud fradragsberettiget. Dette, samt den minimale administration der er påkrævet af virksomheden, gør, at der er tale om et personalegode, der er meget effektfuldt i forhold til trivsel og sundhed med en lav omkostning for virksomheden. Samtidig er medarbejdernes oplevede værdi af ordningen stor.

Som udgangspunkt kan virksomheden vælge én af tre følgende finansieringsmodeller:

Fælles finansiering

Flere virksomheder vælger en løsning, hvor medarbejderne selv betaler en andel af behandlingen. Dette kan øge medarbejdernes ejerskab for behandlingen, mens det samtidig mindsker udgiften for virksomheden. De udgifter som virksomheden får som følge af et fælles finansieret model er stadigvæk fuldt fradragsberettigede.

100% Virkomhedsfinansieret

De fleste af CityFys’ kunder vælger at give medarbejderne behandlingsordningen omkostningsfrit mod at medarbejderne flekser ud mens de modtager behandlingen. Udgifterne forbundet med ordningen er fuldt fradragsberettiget for virksomheden.

Bruttolønsordning

Virksomheden kan også vælge en model, hvor medarbejderne tilbydes behandlingsordningen på bruttolønsvilkår. Det betyder at medarbejderne selv finansierer behandlingen, men gør det før skat, så den reelle besparelse er 35-42% afhængigt af indtægt og trækprocent. CityFys samarbejder med nogle af Danmarks største virksomheder omkring bruttlønsordninger, samt nogle af landets største kommuner.

Hvorfor vælge CityFys’ massageordning

 • Landsdækkende online bookingsystem eller telefonbestilling
 • Minimum 30 min. pr. behandling
 • Fysioterapeutisk hotline
 • Øget trivsel og høj medarbejdertilfredshed
 • Landets bedste massører
 • Fleksible og skræddersyede løsninger – kombinér behandlingstyper
 • Altid konkurrencedygtige priser

Vi står klar til at svare dit opkald

CityFys
70 200 726

Læs mere om CityFys’ behandlingsordninger

  Kontakt CityFys nu

  for uforpligtende rådgivning og tilbud

  Dit navn (skal udfyldes)


  Virksomhedens navn (skal udfyldes)


  Dit telefonnummer (skal udfyldes)


  Din e-mail (skal udfyldes)


  Din besked