Sundhedsevents for enhver smag

Med en sundhedsevent kan din virksomhed afgive sunde budskaber direkte til medarbejderne på en sjov, udfordrende og meningsfuld måde. Stort og småt eller kort og godt. CityFys leverer sundhedsevents i alle ’formater’. I kan fx få mulighed for at afprøve forskellige typer af holdtræning, meditation, kostvejledning og stressværktøjer eller få målt den enkeltes sundhed med et sundhedstjek. Vi springer også gerne de traditionelle rammer og quizzer eller arrangerer workshops, teambuilding-kurser eller skattejagt med sunde poster og gevinster.

Vi har filosoffer, professorer, stuntmænd, sygeplejersker, løbe-eksperter, tv-læger, gøglere, træklatrer, instruktører i yoga, foredragsholdere om sundhedsfremme, danseinstruktører, ergonomi- og arbejdsmiljø- og sundhedskonsulenter.

Det er helt op til jer, hvordan vi sammen skal tilrettelægge eventen. I kan vælge at samarbejde med CityFys, som arkitekten for hel sundhedsdag, eller I kan trække os ind som led i et andet relevant arrangement. Vi leverer enten hos jer, eller I kan komme til os i DGI-byen København eller DGI Huset Herning, hvor vi har vores landsafdelinger.

CityFys Film

Med CityFys er du garanteret

  • Landsdækkende service
  • Dybdegående forståelse for dine ønsker og behov
  • Budskaber leveret på en sjov, udfordrende og meningsgivende måde
  • Fleksible og skræddersyede løsninger

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Sundhedsdage-events-motion-big

Motion i Fokus

Sundhedsdage-events-stressforebyggelse-big

Meditation og Overskud

 

Sundhedsdage-events-sundhed-big

Healthday