Foredrag-motion-fysisk-aktivitet-big

Værdien for dig og dine medarbejdere

  • Gennemfører foredrag i hele Danmark
  • Foredragene tilrettelægges ud fra jeres specifikke ønsker, behov og udfordringer
  • Få budskabet ud med pondus og styrke
  • Skab motivation, bevægelse og inspiration

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Foredrag om motion og fysisk aktivitet

CityFys’ foredrag om motion og fysisk aktivitet handler om at være i form til sit arbejde. Meget overbevisende forskning har gennem de sidste 10 år fastslået, at regelmæssig motion og fysisk aktivitet er en nøglefaktor i forebyggelsen af medarbejdernes fysiske gener og nedslidning. Et godt kondital forbindes mere med at være langdistanceløber end med at have sin daglige gang på en arbejdsplads. Men med et godt kondital på arbejdet imødegår medarbejderne de daglige udfordringer og belastninger med en langt større fysisk og psykisk tolerance.

Resultatet er reduktion i fysiske gener og skader og forebyggelse af nedslidning af kroppen. Endelig er et godt kondital livsforlængende.

Med foredraget sikres medarbejderne et solidt og meningsgivende indblik i ’kroppen på arbejdet’. Vi afliver myterne om, at man ikke behøver at træne, hvis man har et fysisk hårdt arbejde. Det er vores erfaring, at medarbejdere med de rette forudsætninger har det bedste grundlag for at sætte sig selv i spil og træffe sunde valg.
Varighed: 1-4 timer.

Mød CityFys