Sundhedsdage-events-motion-big

Med CityFys er du garanteret

  • Landsdækkende service
  • Dybdegående forståelse for dine ønsker og behov
  • Budskaber leveret på en sjov, udfordrende og meningsgivende måde
  • Fleksible og skræddersyede løsninger

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Sundhedsdage med særligt fokus på motion

Gør motion til en leg med CityFys’ sundhedsevent. Motion er en vigtig ingrediens i et godt helbred. Men for nogen, er motion forbundet med en byrde og en sur pligt. Sådan behøver det ikke at være. Motion kan sagtens være sjovt, og er man først kommet i gang, bliver det rigtigt sjovt! For regelmæssig motion øger konditallet – og et godt kondital er ikke blot livsforlængende, – det indebærer også en forbedret livskvalitet for langt de fleste.

På CityFys’ sundhedsevent gør vi en dyd ud af at motivere medarbejderne til at dyrke motion, som de kan opnå gennem mange forskellige aktiviteter – ikke mindst helt almindelige hverdagsaktiviteter som transportcykling, en rask gåtur, leg med ungerne i haven, trappegang fremfor elevator, havearbejde osv.

På eventen giver vi ligeledes dine medarbejdere mulighed for at afprøve mange forskellige typer af motionstræning, og de vil få redskaber til at ’få styr på motionen og sundheden’.

Vi planlægger og organiserer eventen i samarbejde med dig, så vi opnår et præcist match i forhold til din virksomheds ønsker og behov. Eventen kan tilrettelægges som forskellige stande, som workshop, quiz, teambuilding osv. Du kan vælge at samarbejde med CityFys som arkitekten for hel sundhedsdag, eller du kan trække os ind som led i et andet relevant arrangement.

Mød CityFys