Sundhedsledelse-big

Fordelene for dig og din virksomhed

  • Få ledelsen integreret i arbejdet med sundhed = Sundhedsledelse
  • Positiv Return on Investment – reducering af sygefravær
  • Fastholdelse af nuværende medarbejdere
  • 1 kr. investeret i forebyggelse og arbejdsmiljø = outcome på 2,5 kr.
  • Øget trivsel og højere medarbejdertilfredshed

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Ledelse og sundhed går hånd i hånd

Sundhedsledelse er et relativt nyt begreb i Danmark, men udtrykker at ledelse og sundhed går hånd i hånd. Ledelsen spiller en central rolle, når sundhed skal kædes sammen med virksomhedens strategi.
Arbejdet skal organiseres og planlægges til gavn for medarbejdernes sundhed, og lederne skal være rollemodeller og medarbejderne inddrages i beslutningerne, når sundhedstilbuddene skal tilrettelægges, kommunikeres og forankres.

I CityFys hjælper vi danske virksomheder med komme ”godt i gang” med sundhedsopgaven. Gennem identificering og analyse af jeres udfordringer og ønsker, foretager vi en afklaring af jeres behov, så de står mål med jeres ambitioner indenfor medarbejdersundhed.

Vi kan bidrage i alle dele af processen – helt eller delvist. Alle virksomheder er forskellige og skal behandles forskelligt. Vi møder din virksomhed ud fra en dybdegående forståelse for jeres ambitioner og målsætninger. Fra første dag arbejder vi ud fra et igangsættende og forankrende perspektiv.

I vores sundhedsfremmeindsatser, møder du et udvalgt team af projektledere, sundhedskonsulenter og arbejdsmiljørådgivere. De er resultatet af et målrettet rekrutteringsarbejde fra vores side. Vi har gennem en årrække håndplukket vores medarbejdere, fordi de kan gøre en forskel. De kan sikre din virksomhed en leverance af højeste kvalitet. Alle har de en solid indsigt i specifikke brancheområder. Hver for sig har de enten en ledelses-eller sundhedsuddannelse på kandidat- eller bachelorniveau. Fælles brænder de for at fremme sundheden på danske virksomheder.

Mød CityFys