Kompetencer-big

Med CityFys er du garanteret

  • Landsdækkende service
  • Dybdegående forståelse for dine ønsker og behov
  • Budskaber leveret på en sjov, udfordrende og meningsgivende måde
  • Fleksible og skræddersyede løsninger

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Sundhed i bevægelse

Udviklingen inden for sundhed er i stadig bevægelse. Det samme gælder for CityFys’ kompetenceplatform. Sundhed handler ikke længere kun om sygdom. I stadig højere grad indgår livsstil, levevilkår, livskvalitet, sundhedsfremme, livsglæde, fysisk og psykisk arbejdsmiljø, arbejdslivskvalitet, ”det hele menneske” – i det samlede sundhedsbillede.

Vores erfaringer som sundhedsleverandør siden 1999 er i rød tråd med denne udvikling. Gennem mere end 15 år har CityFys opbygget en robusthed, et erfaringsgrundlag og en specialiseret indsigt inden for behandling, sundhedsfremme og arbejdsmiljø. Derfor er vi i stand til mobiliserer de rigtige kompetencer til en given sundhedsindsats.

I CityFys står vi på mål for, at de stærkeste sundhedsløsninger til erhvervslivet, forudsætter at sundhedsbegreberne tænkes ind i en integreret sammenhæng. Når sundhedsfremme og arbejdsmiljø (ISA) tænkes sammen, anskues medarbejdernes sundhed i en større helhed. Derfor er det som sundhedsleverandør væsentligt at være gearet til helhedsløsninger.

I CityFys anser vi desuden som en afgørende personlig kompetence, at vores sundhedsfaglige medarbejdere har et personligt indblik specifikke brancheområder, så man på egen krop har gjort sig erfaringer fra en række forskellige arbejdsområder. Dette giver vores medarbejdere en særlig styrke i overleveringen til dine medarbejdere. Dette er helt essentielt for kvaliteten i vores rådgivning.

Mød CityFys