Loebetraening-og-motion-big

I samarbejde med CityFys får du

  • Nem online holdtilmelding
  • Endomondo og CityFys holder styr på motionen
  • Levering af fuld ’Kick Off-pakke’
  • Få fast sportsmassage, fysioterapi eller kostvejledning med i aftalen
  • Fleksible og skræddersyede løsninger

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Skyd genvej med løbetræning

Løbetræning er en hurtig og populær genvej til et sundt liv – også på langt sigt. Store befolkningsundersøgelser viser, at risikoen for tidlig død reduceres, ligesom regelmæssig løbetræning kan forlænge livet med flere år i den anden ende. I et travlt arbejdsliv er der brug for effektive motionsformer, hvor du ved, at en begrænset indsats kan ændre din formkurve radikalt – uden at bruge oceaner af tid. Løb er løsningen!

CityFys tilbyder professionel løbetræning for virksomheder én til flere gange om ugen. Vores motionstilbud er utroligt populært og mange vælger at supplere med et indledende og motiverende løbekursus samt individuel motionscoaching. Desuden kan vi tilbyde at støtte løbetræningen med online support. Det er vores erfaring, at vores kunder oplever, at netop den personlige træningsplan og det individuelle fokus gør den helt store forskel for mange.

Som Endomondo Ambassadører kan vi desuden tilbyde at samle hele din løbe- og motionsaktive virksomhed på et af tidens mest trendy og velfungerende online motionsplatforme. Med Endomondo ’tracker’ vi medarbejderens motionsregnskab ud fra de parametre, som I finder relevante.

Mød CityFys