Foredrag med pondus og motivation

Vi leverer vores foredrag med det formål at skabe inspiration og bevægelse hos dine medarbejdere og dermed i din virksomhed. Foredraget er en god platform for formidling af et fælles budskab, som ’motivator’ eller kick off-event. Vores foredragsholdere er ikke kun håndplukkede ud fra deres store viden på et givent sundhedsområde – de er i særdeleshed valgt ud fra deres evner til at ’komme ud over rampen’.

I en god vekselvirkning mellem underholdning og undervisning sørger CityFys for, at både komplekse og de undertiden lidt tørre budskaber, skaber oplevelser og godt humør og på den måde ‘kommer ind under huden’ på deltagerne.

I vores stab af foredragsholdere har vi alt fra arbejdsmiljøkonsulenter til kandidater i sundhedsvidenskab, psykologer, stuntmænd og filosoffer. Vores foredrag kan tage afsæt i helt overordnede områder inden for sundhedsfremme eller det fysiske og psykiske arbejdsmiljø, men kan også tilrettelægges ud fra helt specifikke emner, såsom: løb, stressforebyggelse, kost, sund ergonomi, intelligent træning mv.

CityFys Film

Værdien for dig og dine medarbejdere

  • Gennemfører foredrag i hele Danmark
  • Foredragene tilrettelægges ud fra jeres specifikke ønsker, behov og udfordringer
  • Få budskabet ud med pondus og styrke
  • Skab motivation, bevægelse og inspiration

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Foredrag-motivation-livsstil-big

Motivation & Livsstil

Foredrag-motion-fysisk-aktivitet-big

Motion & Fysisk aktivitet

Foredrag-kost-energi-big

Kost & Energi