Yoga-big

Hvorfor vælge CityFys’ yogatilbud

  • Yoga er stærkt vanedanneende og forebygger stress
  • CityFys kan levere fleksible løsninger
  • Vores yogaunderviserer er erfarne og professionelle
  • Yogahold kan kombineres på kryds og tværs med CityFys’ andre tilbud
  • Digital og nem holdtilmelding

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Større fokus og mindre stress med yoga

Er yoga dit træningsmatch? Mange steder i den vestlige verden er yoga blevet så anerkendt, at træningen indgår som behandlingstilbud på hospitaler. Årsagen er blandt andet, at yoga nedsætter mængden af stresshormoner, blodtryk og hjertefrekvens. Derfor anses yoga som et yderst effektivt supplement til behandling og forebyggelse af stress samt at kroppen opnår en større smidighed og harmoni.

At yoga for alvor har gjort sit indtog i Danmark, har vi også erfaret hos CityFys, hvor vi har imødekommet den tiltagende efterspørgsel og startet en række yogahold op i virksomhedsregi med professionelle instruktører. Tilbagemeldingen er, at medarbejderne opfatter yoga som et kærkomment modtræk til det krævende, moderne arbejdsliv. Desuden nyder kollegaerne at opleve hinanden uden for de vante rammer og dele deres oplevelser med yogaen sammen.

Yoga har en bred appel. Det er populært og nemt at komme i gang med for jeres virksomhed. Et mødelokale, yogamåtter og én af CityFys’ yogainstruktører, og så er også din virksomhed i gang. Normalt kommer vores yogainstruktører én gang ugentligt á 45-60 minutters varighed, men vi kan nemt levere med en større frekvens eller i supplement med andre holdtyper.

Mød CityFys