Foredrag-kost-energi-big

Værdien for dig og dine medarbejdere

  • Gennemfører foredrag i hele Danmark
  • Foredragene tilrettelægges ud fra jeres specifikke ønsker, behov og udfordringer
  • Få budskabet ud med pondus og styrke
  • Skab motivation, bevægelse og inspiration

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Foredrag om kost og energi

Årligt indtager du op mod 1.5 ton føde. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvad du indtager. Gennem kosten får du dine vitaminer og byggesten til kroppen, men kosten sikrer dig også et godt energiniveau henover dagen. Et stabilt energiniveau er det bedste udgangspunkt for at opretholde koncentrationen, udholdenheden og det gode humør.

Med CityFys’ foredrag om kost og energi får dine medarbejdere et sæt enkle og konkrete regler for, hvordan de optimerer deres fødeindtag, så de opnår den ’gode energi’. Vi indfører ikke blot medarbejderne i sammenhængen mellem kost og præstationsevne, men fortæller også om kostens betydning i forhold til stress, motion, vægt m.m.

Vi sikrer en høj grad af involvering blandt deltagerne og hvert foredrag tilrettelægges målgruppespecifikt i øjenhøjde med fokus på den enkelte medarbejder.

Vi udvælger foredragsholderen ud fra jeres helt specifikke ønsker og behov og sikrer et godt match. I en god vekselvirkning mellem underholdning og undervisning sørger vi desuden for at skabe oplevelser og godt humør og ikke mindst bevægelse i den enkelte medarbejder. Varighed: 1-4 timer.

Mød CityFys