Kom i form på jobbet med motion og holdtræning

Sunde medarbejdere er attraktive medarbejdere, fordi de generelt er mere modstandsdygtige over for stress og pres og bedre til at holde fokus og koncentrere sig. Men i vores moderne liv med intensivt arbejde, familieliv og tusind andre gøremål, kan det være svært at få afsat tid til at motionere.

CityFys har haft store, positive resultater med at indføre holdtræning for virksomheder. Tilbuddet er svært at afslå for dine medarbejdere, og snart vil de opleve, at motion er en nøgle til velvære generelt, men i særdeles i arbejdsøjemed, hvor de hurtigere får ting fra hånden og måske kan rumme flere udfordringer, uden at blive slået ud.

Som led i CityFys’ holdtræning får dine medarbejdere desuden et helheldsindblik i kroppen. De lærer at lytte og agerer ud fra kroppens signaler, ligesom træningen tilrettelægges med en direkte sammenhæng med hverdagens fysiske belastninger. Det giver indsigt, forståelse og bevidsthed om kroppen.

Vi kalder det ’intelligent træning’ og styrer begivenhedernes gang via det holdbookingsystem, som dine medarbejdere får adgang til.

CityFys Film

Med CityFys’ holdtræning får din virksomhed

  • Videnskabeligt underbygget og effektfuld træning
  • Reduktion i sygefravær – hver tredje sygemelding skyldes fysiske skavanker
  • Nye rammer for kollegialt og sundt samvær
  • Forøget mental robusthed over for stress
  • Fleksibel og skræddersyet løsningsmodel

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Loebetraening-og-motion-big

Løbetræning

 

Intelligent-traening-big

Intelligent Træning

 

Funktionel-traening-big

Funktionel Træning

 

Elastik-traening-big

Elastiktræning

 

Yoga-big

Yoga

 

Meditation-big

Meditation