Meditation-big

Fordelene for dig og din virksomhed

  • Nem online holdtilmelding
  • Reducering af stress og nedsættelse af form højt blodtryk
  • Positiv ‘return on investment’ – reducering af sygefravær
  • Øget trivsel og mere fokuserede medarbejdere
  • Fleksible og skræddersyede løsninger – kombinér med andre hold

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Bekæmp stress med meditation

Utallige undersøgelser slår fast, at regelmæssig meditation har en række forebyggende og helbredende virkninger blandt andet på stress og depression. I dagens Danmark er de fleste jobsituationer præget af travlhed og hektisk aktivitet, deadlines, pludselige krav og nye tiltag. Dine medarbejdere er virksomhedens vigtigste ressource, og desto større overblik og fokus de har, desto bedre for alle. Den urgamle indiske mentale træning – meditation, har gennem de seneste årtier vundet indpas i Vesten, fordi det er et eminent redskab til at opnå ro og fordybelse, forhold som desværre ofte er en mangelvarer i det ’moderne’ liv.

Meditation handler i alt sin enkelhed om at lære at slukke for den konstante tankestrøm og give vores bevidste sind en midlertidig pause, uden ligefrem at sove. I en meditativ tilstand er det ikke muligt at bekymre sig, finde nye løsninger, sætte nye mål, analyserer kærestens bevæggrunde mv. Derimod sendes tanker blidt væk, mens ’øverste etage’ lukker ned for en lille stund. Det er denne teknik, der kan overføres til det ’virkelige’ liv, hvor man bliver i stand til at lukke ’forstyrrende’ tanker ude og i stedet koncentrere sig 100 pct. om at løse en given opgave.

CityFys tilbyder meditationshold på din virksomhed, så det er nemt at komme til og kan bruges som et aktivt break i løbet af arbejdsdagen. Vores tilbud er landsdækkende og varetages af professionelle fysioterapeuter og undervisere.

Mød CityFys