Velkommen til tilmeldingssiden for massageordning
hos Københavns Kommune

På grundlag af seneste udbudsrunde, har Københavns Kommune forlænget samarbejdet med CityFys A/S, omkring levering af massageordning til kommunes afdelinger og medarbejdere. Massageordningen vil fungere som et personalegode.

Vilkår for massageordningen er bestemt ud fra den gældende rammeaftale, som CityFys A/S og Københavns Kommune har indgået. En databehandleraftale er naturligvis også indarbejdet i rammeaftalen, hvilken forpligter CityFys A/S til en påpasselig og ansvarlig håndtering af persondata.

Massageordning kan modtages på arbejdspladsen og som eksternt tilbud på CityFys klinik i DGI byen København eller som en kombination af begge.

.

Massagen der udbydes, er funderet i den fysiurgiske massage som er kendetegnet ved at gå dybt i muskelvævet. Desuden at være meget effektfuld med sine afspændende og dybe massagegreb.
CityFys A/S stiller altid professionelle og uddannede massører til rådighed, hvilke altid omgår medarbejderne med diskretion og respekt.

.

En standard massage-session vil have en varighed af 30 min, som inkluderer af- og påklædning samt eventuel samtale. Den effektive massagetid vil således være ca. 25 min.

.

CityFys A/S stiller et online bookingsystem til rådighed, hvorfra medarbejderen kan tidsbestille, afbestille, se tidsbestillinger mm.
En informationsside for massageordningen med praktiske informationer, kontaktoplysninger mm., vil ydermere blive opsat.

.

Det forudsætter at benytte tilbuddet, at medarbejderne medbringer eget håndklæde til behandlingen. CityFys A/S stiller lagen til rådighed.

.

.