Tvaerfaglig-behandlingsordning-big

Med tværfaglig behandlingsordning får du også

  • Landsdækkende online bookingsystem og telefonbestilling
  • Minimum 30 min. pr. behandling
  • Positiv ‘return on investment’ – reduktion af sygefravær
  • Øget trivsel og højere medarbejdertilfredshed
  • Fleksible og skræddersyede løsninger – kombinér behandlingstyperne

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Totaldækning med CityFys’ tværfaglige behandlingsordning

Forskere mener, at sundhedsfremmende tilbud på arbejdspladsen styrker virksomhedernes konkurrenceevne i form af besparelser fx i reduktion af omkostninger til sygefravær. Derfor har CityFys sammensat en meget populær tværfaglig behandlingsordning bestående af en række anerkendte behandlingsformer: massage, fysioterapi, zoneterapi og kiropraktik. Den tværfaglige behandlingsordning hos CityFys dækker således fagligt bredt og sikrer den rigtige behandling af arbejdsrelaterede skader og gener.

Medarbejderne kan bestille tider direkte og opnår allerede efter den første behandling en hurtig og målrettet viderehenvisning til et eller flere af behandlingsordningens øvrige tilbud alt efter den givne fysiske problemstilling.

CityFys varetager al administration og servicerer alle behandlingsordninger med vores online bookingsystem, telefonisk bestilling samt fysioterapeutbemandet telefonisk hotline ved akutte, fysiske problemstillinger.

Når du giver dine medarbejdere adgang til noget så konkret og relevant som forebyggelse og behandling af deres fysiske problemer, så tilbyder du et personalegode, der dels bliver utroligt populært, og dels giver virksomheden payback i form af goodwill og medarbejdertilfredshed. Over 60 procent af al sygefravær begrundes med fysiske problemstillinger, som du reducerer kraftigt eller helt kan forhindre, når du investerer i en tværfaglig behandlingsordning.

Mød CityFys