Forflytningskurser

Personforflytninger er en daglig opgave i ældreplejen, sygehusvæsenet og på specialområdet. Social- og sundhedspersonale, handicaphjælpere og pædagoger oplever ofte smerter i bevægeapparatet, og arbejdsulykker i forbindelse med forflytninger kan udløse længere sygefravær. Det er derfor vigtigt med forebyggende indsats som forflytningskurser for at klæde medarbejderne bedst muligt på i forhold til arbejdsdagens udfordringer.

CityFys har stor erfaring indenfor sund ergonomi og arbejdsmiljø. Siden 1999 har vi specialiseret os indenfor rådgivning og undervisning indenfor personforflytning og ergonomi. Alle vores undervisere er naturligvis teoretisk velfunderede indenfor området og har tillige en solid praktisk erfaring med forflytninger. Ydermere, formidler de deres viden på en engagerende og levende måde.

Korrekte forflytningsteknikker

For at skabe en meningsfuld sammenhæng for den enkelte deltager på kurset, kobles risikofaktorer for udvikling af lidelser i bevægeapparatet, anatomiske og biomekaniske forhold og fysiologi sammen med de konkrete løfte- og forflytningsopgaver. Dette teoretiske fundament gennemgås på en let og pædagogisk måde og på et niveau, hvor alle kan være med.

Praktikken har det største fokus i undervisningen. Her tages afsæt i de lokale udfordringer på arbejdspladsen i forhold til forflytninger. Konkrete løfte- og forflytningsteknikker trænes ind i kroppen med hjælp fra vores dygtige undervisere. Dertil kommer vejledning i forhold til at løse forskellige forflytningsmæssige udfordringer på arbejdspladsen.

Fra A til Å i forflytninger

Personforflytninger handler ikke blot om de rigtige teknikker og hjælpemidler. Det handler også om holdninger til sundhed og faglighed, samarbejde og kommunikation, ledelse og støtte, samt organisering og tilrettelæggelse af arbejdet. Disse emner kommer også til behandling på CityFys’ forflytningskursus.

  Kontakt CityFys nu

  for uforpligtende rådgivning og tilbud

  Dit navn (skal udfyldes)


  Virksomhedens navn (skal udfyldes)


  Dit telefonnummer (skal udfyldes)


  Din e-mail (skal udfyldes)


  Din besked

  Fakta om kurset

  • Erfarne undervisere med speciale i forflytning
  • Kursets varighed 3 eller 4 timer
  • Kursusmaterialer er inkluderet i prisen
  • Mulighed for op til 20 deltagere per kursus
  • Baseret på den nyeste viden omkring ergonomi, forflytninger og hjælpemidler
  [image-hover-effects-vc-free hover_effect=”effect13″ ihe_image=”7087″ ihe_heading=”Social og sundhed” caption_url=”https://cityfys.dk/arbejdsmilj%C3%B8/ergonomi-til-brancher/social-og-sundhed/” caption_url_target=”_self”]Læs mere om CityFys’ ydelser indenfor brancheområdet social og sundhed[/image-hover-effects-vc-free]