Tunge løft kan lettes med faglig viden og kursus i løfteteknikker

Selvom der inden for de senere år er gjort meget for at nedsætte mængden af tunge løft på danske arbejdspladser, er der stadigvæk mange medarbejdere, der dagligt løfter mange kilo med fare for smerter og arbejdsskader i bevægeapparatet. Derfor er det en god idé, som en del af den samlede indsats mod nedslidning, at give medarbejderne viden til at kunne bruge deres krop bedst muligt, når de arbejder med tunge løft.

Hos CityFys har vi siden 1999 opbygget erfaringer med forebyggelse af smerter i bevægeapparatet i forbindelse med tunge løft til alle brancheområder. Den erfaring omsætter vi i branchespecifik rådgivning og kurser, som giver dine medarbejdere relevant og værdifuld indsigt i løsninger, som er lette at implementere på arbejdspladsen. Vi løser alle former for ergonomiudfordringer i hele landet.

Når du klikker på dit brancheområde, kan du læse mere om, hvordan CityFys håndterer opgaven med at gennemføre vedkommende løsninger inden for: Ergonomisk Gennemgang, Tunge Løft og Ergonomikurser til dit brancheområde.

Brancher
Bygge og Anlæg
Handel
Kontor og Kommunikation
Industri, Landbrug og Fødevarer
Transport
Social og Sundhed
Undervisning og Forskning

CityFys Film

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726