Traening-arbejdspladsen-big

Hvorfor vælge CityFys

  • Din virksomhed tilbydes holdtræning på arbejdspladsen med skræddersyede øvelser
  • Træningen tilpasses og udformes altid med fokus på udsatte muskelgrupper
  • Din virksomhed tilbydes en række supplerende tiltag til den ’intelligente træning’, der får dine medarbejdere i topform på få måneder. Kontakt os for nærmere information

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Professionel træning på arbejdspladsen

Smerter og besvær i muskler og led er den mest udbredte arbejdsrelaterede sygdom i EU og findes blandt beskæftigede inden for alle brancher. Det er et stigende problem og en af de hyppigste årsager til langtidssygefravær. Dette på trods af massive investeringer i ergonomiske hjælpemidler og teknologi.

På den baggrund har CityFys udviklet et omfattende og unikt træningsprogram målrettet virksomheder, som vi kalder: Intelligent Træning. Kort fortalt gør vores træningsprogram de muskelgrupper, som er på overarbejde, stærkere. CityFys’ fysioterapeutiske arbejdsmiljøkonsulenter udarbejder øvelser ud fra de konkrete, fysiske udfordringer, der ligger i din virksomheds arbejdsopgaver. Således sikrer vi de medarbejdere, der har fysisk krævende job, en så god kondition og styrke, at de kan varetage deres job uden udtrætning og tidlig nedslidning. Det er forebyggelse og behandling på højt niveau.

Sættes træningsindsatsen sammen med fokus på god ergonomi og vaner, lader indsatsen intet tilbage at ønske. Beregninger viser, at selv hvis man helt kunne fjerne alle kendte risikofaktorer i arbejdet, så ville man kun fjerne en del af det langvarige sygefravær, der skyldes smerter i muskler og led. Der er altså brug for at supplere det overordnede arbejdsmiljø med ’intelligent træning’.

Læs mere her – Motion og Holdtræning

Mød CityFys