Konfliktloesning-konflikthaandtering-big

Med CityFys er du garanteret

  • Landsdækkende service
  • Dybdegående forståelse for dine ønsker og behov
  • Budskaber leveret på en sjov, udfordrende og meningsgivende måde
  • Fleksible og skræddersyede løsninger

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Få hjælp til konflikthåndtering

Der vil altid kunne opstå konflikter på en arbejdsplads. Derfor er det vigtigt, at der er en kultur på arbejdspladsen, hvor man kan rumme uenigheder og forhandle sig tilrette på en respektfuld måde. Nogle konflikter er relative små og kan let håndteres og overskues. Andre konflikter er større og kræver en løsningsstrategi. For hvis konflikter får lov til at udvikle sig, kan det føre til stress, mobning eller langtidssygemelding. Derfor er det vigtigt at handle i tide.

Når CityFys arbejder med konflikthåndtering, har vi det udgangspunkt, at konflikter skyldes, at medarbejdere eller ledere har noget på hjertet. Vores kurser, workshops og oplæg om konflikthåndtering hjælper dig og din organisation til at gå konstruktivt og respektfuldt til uenigheder på din arbejdsplads. Når I tilegner jer viden om konflikter og konfliktløsning, får I også metoder til at undgå, at uenigheder bliver til deciderede konflikter. I bliver også bedre til at håndtere en allerede opstået konflikt, der ikke er blevet taget i opløbet. I kraft af jeres viden udvides jeres handlerum.

CityFys’ organisationspsykologer faciliterer målrettede konfliktløsningsforløb for ledere- og medarbejdergrupper. Deltagerne tilegner sig nogle konfliktløsende principper og metoder, som er tilpasset netop jeres særlige situation eller udfordring.

Mød CityFys