Muskel-og-skeletbesvaer-big

CityFys tilbyder

  • Et skræddersyet træningsprogram for dine medarbejdere
  • Specifikt branchekendskab og erfarne og professionelle undervisere
  • CityFys er kendetegnet ved stor fleksibilitet og et landsdækkende trænerkorps
  • Træning på arbejdet højner trivsel og produktivitet parallelt

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Træning på arbejdet er godt givet ud

Andelen af erhvervsaktive danskere, der har muskel- og skeletbesvær, har været stigende over de sidste 20 år. Paradoksalt nok er der i samme tidsrum blevet investeret massivt i tekniske hjælpemidler, og arbejdets fysiske karakter er i dag ikke nær så fysisk krævende, som det var for 20 år siden. Alligevel kan hver unge dansker, der træder ind på arbejdsmarkedet i dag, se frem til syv leveår med forringet livskvalitet som følge af smerter i kroppen. Dette paradoks har CityFys sat sig for at forsøge at afværge.

Uanset hvilke gode ergonomi-tiltag, du allerede har gennemført på din arbejdsplads, kan det altid betale sig ligeledes at fokusere på at træne kroppen til bedre at kunne holde til at udføre både stillesiddende og fysisk arbejde. Med blot få minutters ugentligt fokus på at træne udsatte muskelgrupper og kondition, forebygges smerter i kroppen med over 40 procent sandsynlighed, viser forskning på området.

Derfor lægger CityFys meget vægt på at få medarbejderne på de danske arbejdspladser til at deltage på vores holdtræning på arbejdspladsen, som er skræddersyet til den enkelte virksomheds behov og ønsker – altid med fokus på at træne relevante og udsatte muskelgrupper.

Læs mere her – Motion og Holdtræning

Mød CityFys