Ulykkesforebyggelse-arbejdsmiljoe-big

Værdien for din virksomhed er:

  • Din virksomhed bliver i stand til bedre at kunne undgå de menneskelige konsekvenser ved en arbejdsulykke
  • Din virksomhed får mindre sygefravær og dermed større produktivitet, bedre medarbejderfastholdelse og bedre bundlinje

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Ulykkesforebyggelse sætter ind før skaden er sket

Som arbejdsgiver har du pligt til at forebygge, at der ikke sker ulykker på din arbejdsplads. Og der er god grund til at forebygge ulykker. For en medarbejder kan en arbejdsulykke i værste fald betyde døden eller lang tids sygefravær. Mange virksomheder lever med unødvendige risici i det daglige arbejde, blandet andet fordi de ikke opfattes som særligt farlige. Sådanne risici bør fjernes ved hjælp af god planlægning, sikker adfærd og effektive sikkerhedsforanstaltninger.

På baggrund af vor mangeårige erfaring med ulykkesforebyggelse kan vi tilbyde assistance i forbindelse med ulykkesforebyggelse i langt de fleste brancher. CityFys fungerer som rådgiver og projektleder ved længerevarende forløb med fokus på ulykkesforebyggelse, eller vi kan yde assistance ved helt konkrete tiltag så som sikkerhedsgennemgang, risikovurdering, sikkerhedstræning eller udarbejdelse af beredskabsplaner m.m. Endelig afholder vi også målrettede kurser om ulykkesforebyggelse, risikovurdering og sikkerhedstræning m.v.

En virksomhed, der forebygger ulykker, undgår både de menneskelige konsekvenser ved en arbejdsulykke og får færre syge og fraværende medarbejdere. Det kan også have positiv betydning på produktivitet, medarbejderfastholdelse og i sidste ende bundlinjen.

Mød CityFys