Belysning-arbejdsmiljoe-big

Gevinsten for dig og din virksomhed

  • Vores rådgivning og assistance vil være med til at sikre, at arbejdsmiljølovgivningens krav vedrørende belysning overholdes
  • Virksomheden får løst konkrete problemer eller får sikret, at arbejdsmiljølovgivningens krav vedrørende belysning overholdes
  • Resultaterne formidles i en let overskuelig rapport

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

God belysning øger produktiviteten

Lyset er vigtigt for at skabe en god arbejdssituation. Et godt lys på arbejdspladsen fremmer ikke blot medarbejdernes velvære og sundhed, men er også med til at øge produktiviteten.

Manglende lys kan blandt andet føre til problemer som anspændthed, hovedpine, træthed og irriterede øjne. Det er derfor vigtigt, at der stilles de rigtige krav til belysningen på arbejdspladsen, så man undgår unødvendige gener.

Når der skal vælges belysning til en arbejdsplads, vil en arkitekt ofte have mere fokus på det æstetiske end det menneskelige, hvorved belysningen næppe bliver optimal i forhold til arbejdsmiljøet. Ved valg af belysning til en arbejdsplads bør der tages højde for, hvad man laver på arbejdspladsen, hvordan den er indrettet, hvordan arbejdet er organiseret, hvem der arbejder der osv.

Ud over krav til den kunstige belysning er der jf. arbejdsmiljølovgivningen også en række krav til dagslystilgangen til et arbejdslokale, og såvel den kunstige belysning som dagslyset kan let give anledning til væsentlige arbejdsmiljøproblemer.

På baggrund af vores mangeårige erfaringer kan vi tilbyde rådgivning og assistance i forbindelse med valg af belysning på arbejdspladsen samt i forbindelse med konkrete arbejdsmiljøproblemer omkring belysning. Vores rådgivning og assistance kan omfatte undersøgelser, målinger, vurdering og problemløsning. Resultaterne af vort arbejde afleveres oftest til kunden i form af en let overskuelig rapport.

Mød CityFys