Ergonomisk gennemgang giver bonus

Er du på udkig efter eksperter inden for ergonomi, der kan stoppe muskelsmerter og forbedre medarbejdernes fysiske trivsel? Hos CityFys har vi mere end 20 års erfaring i at udføre ergonomiske gennemgange, der kan hjælpe dig med at forbedre dine medarbejderes arbejdsforhold og øge produktiviteten.

Vores team af ergonomi eksperter hjælper jeres medarbejdere med at opnå sunde arbejdsstillinger og forebygge skader og belastninger på kontorarbejdspladsen. Vi udfører en grundig ergonomisk gennemgang og giver konkrete anbefalinger til, hvordan I kan forbedre jeres arbejdsstation og arbejdsstilling, så I kan øge komforten og produktiviteten på arbejdspladsen.

Hvis du ønsker at sikre, at dine medarbejdere arbejder under optimale fysiske forhold og mindske sygefraværet, så tøv ikke med at kontakte vores ergonomiske eksperter i dag.

Når du klikker på dit brancheområde herunder, kan du læse mere om, hvordan CityFys tilbyder målrettede løsninger inden for ergonomisk gennemgang, tungt løft og ergonomikurser til netop dit brancheområde.

 

Brancher
Bygge og Anlæg
Handel
Kontor og Kommunikation
Industri, Landbrug og Fødevarer
Transport
Social og Sundhed
Undervisning og Forskning

Værdien for dig og dine medarbejdere

  • Et markant løft i arbejdsglæden
  • Mindre sygefravær
  • Sunde og sikre arbejdsstillinger
  • Minimering af muskel- og ledsmerter
  • Alle medarbejdere får hjælp til sund selvhjælp

 

CityFys Film


Kontakt med CityFys


Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726