Ambassadoerer-ergonomi-traening-big

Med CityFys er du garanteret

  • Landsdækkende service
  • Dybdegående forståelse for dine ønsker og behov
  • Budskaber leveret på en sjov, udfordrende og meningsgivende måde
  • Fleksible og skræddersyede løsninger

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Ergonomi Ambassadører

En af grundtankerne hos CityFys er, at medarbejdere skal motiveres til at opnå viden om hjælp til selvhjælp. En af vejene til selvhjælp er vores såkaldte ambassadører. CityFys uddanner et relevant antal medarbejdere til at varetage rollen som ambassadører for de øvrige kollegaer. Ambassadørerne opnår kompetencer og viden til at instruere kollegaerne i øvelser og basal ergonomi, ligesom vi også lægger vægt på at ambassadørerne også forstår at formidle deres viden til de øvrige medarbejdere. Ud over undervisningen sørger CityFys også for specifik undervisningsmateriale tilpasset arbejdsmiljøet i netop jeres branche, så ambassadørerne har en køreplan at arbejde ud fra.

Ideen med at uddanne ambassadører er at sikre et vedvarende fokus på sundhed, også når CityFys er gået ud af døren. Hjælp til selvhjælp er relevant for alle arbejdspladser, uanset hvilke funktioner medarbejderne bestrider:

1) For medarbejdere, der har et fysisk betonet arbejde kan træning og ergonomi afhjælpe smerter i muskler og led og forebygge, at man får ondt.
2) For medarbejdere, der har et stillesiddende arbejde, kan træning og god ergonomi forhindre, at musklerne bliver svage og ømme.

Ved at have ambassadører i virksomheden kan du sikre, at dine medarbejdere bliver eller forbliver fysisk robuste og uddannede i ergonomi til at varetage deres jobfunktion uden smerter i kroppen.

Mød CityFys