Aarlig-arbejdsmiljoe-droeftelse-big

I samarbejde med CityFys får du

  • Landsdækkende arbejdsmiljørådgivning
  • Autoriserede arbejdsmiljørådgivere
  • Branchespecifik indsigt og erfaringer inden for alle fagområder
  • Optimering af den årlige og lovpligtige arbejdsmiljødrøftelse
  • Kvalificerede løsningsforslag til jeres årlige arbejdsmiljødrøftelse

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Årlig arbejdsmiljødrøftelse

Med en årlig arbejdsmiljødrøftelse sikres din virksomhed, at sundhed og arbejdsmiljø altid holdes i fokus. Det er lovbestemt af arbejdstilsynet, at alle virksomheder årligt gennemfører en arbejdsmiljødrøftelse.
En arbejdsmiljødrøftelse skal i overskrifter omhandle din virksomheds arbejde med spørgsmål inden for sikkerhed og sundhed. Hvis I har en arbejdsmiljøorganisation (AMO) er det her, drøftelsen skal foregå.

CityFys tilbyder virksomheder at bistå jer med at komme godt igennem den årlige arbejdsmiljødrøftelse. Vi kan med vores erfaringsgrundlag for alle brancheområder og unikke baggrund inden for både arbejdsmiljørådgivningen og sundhedsfremmeområdet, støtte jeres dialog og bidrage med indgangsvinkler ’udefra’, så I på den måde får input til løsningsforslag.

Hos CityFys møder du ikke blot arbejdsmiljøkonsulenter som er veluddannede og har en autoriseret baggrundsuddannelse. Du møder også arbejdsmiljøkonsulenter, som har et personligt indblik i dit specifikke brancheområde. Det betyder, at de på egen krop har gjort sig erfaringer inden for dine arbejdsområder. Dette giver vores konsulenter en særlig styrke i overleveringen til medarbejderne og er helt essentielt for kvaliteten i vores rådgivning.

Mød CityFys