Arbejdsmiljoeledelse-sundhedsledelse-big

Værdier og fordele for dig og dine medarbejdere

  • Din virksomhed opnår større sundhedsmæssige resultater og sikrer samtidig de bedst mulige økonomiske vindinger
  • Al information og viden fra vores ergoterapeuter og fysioterapeuter til jer er opdateret inden for den seneste forskning
  • CityFys har stor erfaring og branchekendskab
  • Vi kommer ud i hele landet

Kontakt med CityFys

Bestil materiale

Kontakt CityFys

Ring til CityFys
70 200 726

Arbejdsmiljøledelse betaler sig

Arbejdsmiljø- og sundhedsledelse er et udtryk for at arbejde aktivt med at være en sikker og sund arbejdsplads. Arbejdsmiljø- og sundhedsledelse er ikke kun for virksomheder, som har fysisk krævende arbejdspladser, men for alle virksomheder, som ønsker at være på forkant med arbejdsskader, stressede og syge medarbejdere ved at forbygge risici inden skader og sygefravær opstår.

I CityFys har vi siden 1999 bistået virksomheder med at målrette arbejdsmiljø- og sundhedsindsatserne, så de bedst betaler sig, og opnår de mest frugtbare resultater.

Gennem en velorganiseret og dokumenteret indsats for at opretholde og forbedre arbejdsmiljø- og sundhedsindsatsen opnår din virksomhed en stærkere position både blandt medarbejderne og i forhold til omgivelserne. Samtidig kan der i mange tilfælde hentes økonomiske besparelser, hvis uheld kan undgås med en forebyggende indsats, ligesom arbejdsmiljø- og sundhedsindsatsen kan understøtte virksomhedens mål og produktivitetsforbedringer.

Følg webfronten

Mød CityFys