Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud på:

  • Massage
  • Fysioterapi
  • Ansigtsbehandling
Indsæt din email

Vores nyhedsbreve vil give dig informationer om nye produkter, rabatter, events og øvrige informationer vedr. vores services og produkter.

Informationer vi behandler på dine vegne, er dit navn og e-mailadresse, som vi bruger til at sende dig vores nyhedsbreve på baggrund af dit samtykke.
Vi behandler, som altid, dine oplysninger med stor sikkerhed, og videregiver ikke disse til tredjelande, herunder internationale organisationer, men bruger kun oplysningerne til at sende dig nyhedsbreve.

Du kan på hvilket som helst tidspunkt trække dit samtykke tilbage. Du trækker dit samtykke tilbage, og vores ret til at sende dig nyhedsbreve, ved at trykke på afmeldings-linket, som du finder i de tilsende nyhedsbreve.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.
Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os på info@cityfys.dk eller ved opsigelse af nyhedsbrevet ved blot at trykke på afmeldings-linket, som du finder i de tilsende nyhedsbreve.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Du kan læse hele vores persondatapolitik på https://cityfys.dk/om-cityfys/gdpr/